Juridisk informasjon

Juridisk informasjon

Innholdet på denne siden er kun til informasjon. VM BUILDING SOLUTIONS kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader gjennom riktig eller feil bruk eller tolkning av informasjonen på dette nettstedet.

 Denne informasjonen kan rettes eller oppdateres når som helst, etter eget skjønn. Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle konsekvenser knyttet til mangel på kunnskap om disse endringer eller oppdateringer.

 Vår side inneholder linker til våre samarbeiders nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene, og vi kan ikke gå god for innholdet. Vi garanterer ikke at disse nettstedene respektere intellektuelle eller industrielle rettigheter som innehas av tredjeparter.

Den personlige informasjonen som vi samler inn.
Vi samler inn personlige opplysninger om deg gjennom de tilgjengelige skjemaene på nettstedet vårt. Denne informasjonen inkluderer fornavn og etternavn, navnet på firmaet, yrke, din adresse, telefon- og faksnumre og e-postadressen din. Vi samler også inn informasjon om dine besøk på nettstedet vårt, for eksempel din IP-adresse, dato og klokkeslett for ditt besøk på vårt nettsted, hvilken leverandør du bruker, sidene du besøker og hvilke typer filer du laster ned.

Bruken av denne informasjonen

Ved å fylle ut skjemaet (forespørsel om å bli kontaktet eller for dokumentasjonen), bekrefter du og samtykker til innsamling av informasjon om deg. Likeledes, ved å ha tilgang til vårt nettsted, erkjenner du og samtykker til innsamling av IT-informasjon om deg.

 Denne informasjonen samles slik at vi kan bli bedre kjent med deg og gi deg et personlig svar. Vi bruker også informasjonen for å etablere statistikk over besøk på nettstedet vårt, for å bedre dets innhold i henhold til profilen.
 Informasjonen fra skjemaene beholdes i maksimalt ett år. Data knyttet til konsultasjoner utført på vår side, vil bli beholdt i en måned.

Informasjonssikkerhet

Vi ta rimelige forholdsregler for å beskytte informasjonen om deg. Den vil bare bli kommunisert til partnere som har en reell interesse i å bruke dataene, og deretter bare når slik kommunikasjon er nødvendig for å tilby personlig service.

Dine rettigheter 
I samsvar med den «Informatiques et Libertés» (informasjon og frihet)-handlingen (avsnitt 34), har du rett til å få tilgang, endre, korrigere eller fjerne dataene knyttet til deg. For å gjøre dette, skriver du til VM BUILDING SOLUTIONS, Service Communication, Les Mercuriales - 40 rue Jean Jaurès - 93176 Bagnolet Cedex (France) eller til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Immaterielle rettigheter

Alt innhold på dette nettstedet som tekster, bilder, logoer og tekniske tegninger er beskyttet av loven om immaterielle rettigheter. Reproduksjon av ethvert dokument publisert på nettstedet er bare tillatt når det skal brukes utelukkende for personlig og privat informasjon. Enhver reproduksjon og bruk av dokumenter laget for andre formål, er strengt forbudt.

 

Bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lastet ned til enheten via webområdene du besøker. Vi bruker informasjonskapsler for funksjonelle og analytiske hensikter.

Funksjonskapsler

Funksjonskapsler er grunnlaget for bruken av våre nettsteder, og de lagre blant annet brukerinnstillinger. De deles ikke med tredjeparter.

Analysekapsler

Informasjonskapslene hjelper oss å forbedre nettstedet vårt ved å gi oss informasjon om hvordan brukere kommuniserer med nettstedet, som f.eks. antall besøkende, sidene de besøker og hvor lang tid de er på nettstedet. Informasjonskapslene samler ikke informasjon som identifiserer en besøkende. All informasjon som disse informasjonskapslene samler, er anonym.

Håndtering av informasjonskapsler

Du kan endre nettleserinnstillingene for å  slette og blokkere informasjonskapsler. Å finne ut hvordan, besøk www.allaboutcookies.org.

Nettstedsdesign av Brocélia